2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

 

Οικοσελίδα | Επικοινωνία

 Το σχολείο μας 
Ιστορικό  
Νέα-Ειδήσεις  2011, 2012
Παλιές  Φωτογραφίες
Προσωπικό
Σύλλογος Γονέων 
  Αρχική
  Οι τάξεις μας
Α'  τάξη
Β'  τάξη
Γ'  τάξη
Δ'  τάξη  
Ε1 τάξη
Ε2΄ τάξη   
Στ1΄ τάξη 
Στ2΄ τάξη
 Δραστηριότητες

Γιορτή 28-10- 2011

Ευρωπαϊκά  Προγράμματα
Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις
Εκπαιδευτικές επισκέψεις
  Χρήσιμες Ιστοσελίδες
Link1
Link2
Link3

   Σχεδίαση ιστοσελίδας      12-9-2011

Αργύριος Καραλιόλιος

  Το πρώτο τμήμα της  Έκτης τάξης 2012-2013

Εδώ θα βρείτε όλα τα μαθήματα της Ε΄και ΣΤ΄τάξης σε ψηφιακή μορφή και όχι μόνο... http://anoixtosxoleio.weebly.com/

 

           Δασκάλα: Δέσποινα Μπαγκράτσα

Μαθητές:

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 Μια καταπληκτική διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα οι τάξεις Ε1΄, Ε2΄, ΣΤ1΄και ΣΤ2΄ στην Κέρκυρα. Στην εκδρομή συνοδοί ήταν ο Διευθυντής Γιώργος Ζιώγος και οι εκπαιδευτικοί Αργύρης Καραλιόλιος, Σοφία Ζιάκα, Δέσποινα Μπαγκράτσα, Μιμή Τζήκα και Κωνσταντίνα Δεληβού. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες..

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013 Η Τετάρτη (Δ) τάξη, μαζί με το πρώτο τμήμα της Πέμπτης (Ε1) και το πρώτο τμήμα της Έκτης (ΣΤ1) τάξης, πραγματοποίησαν σήμερα διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας αργίλου GEOHELLAS  στην Κνίδη Γρεβενών. Μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής του εργοστασίου κ. Γιώργος Συντουκάς. Εκεί και στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου μας παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία της επεξεργασίας του αργίλου από την εξόρυξή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση του προϊόντος στις αγορές όλου του κόσμου. Αξίζει να σημειώσουμε πολύ σύντομα ότι το εργοστάσιο είναι από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και το παραγόμενο προϊόν είναι από τα καλύτερα και σπανιότερα παγκοσμίως. Στη συνέχεια περάσαμε στο χώρο συσκευασίας και αποθήκευσης του προϊόντος όπου πάλι ο κύριος Συντουκάς μας παρουσίασε  με κάθε λεπτομέρεια τις ξεχωριστές ιδιότητες του σαπωνίτη και του ατταπουλγίτη και χάρισε σε όσους μαθητές το επιθυμούσαν από  ένα κουτί με το παραγόμενο προϊόν. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά κολατσιού και αναψυκτικού σε όλους τους μαθητές, από το διευθυντή του εργοστασίου. Έτσι φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την υποδοχή, ξενάγηση και ενημέρωση του Διευθυντή του εργοστασίου κ. Συντουκά Γιώργου, όσο και από την φιλοξενία του. Γι' αυτό και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και δημόσια τόσο τον ίδιο, όσο και το προσωπικό του εργοστασίου.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες..

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το κτήμα του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου στο Δίπορο Γρεβενών. Μας υποδέχτηκε ο κ. Κοτσαμπασόπουλος Γιώργος με την οικογένειά του και άλλους κατοίκους του χωριού. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για  όλη τη διαδικασία της καλλιέργειας της γης και να δουν από πολύ κοντά όλα τα γεωργικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σ' αυτήν. Πριν φύγουμε η οικογένεια του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου  πρόσφερε σε όλους τους μαθητές πίτες, γλυκά και αναψυκτικά. Ήταν μια πολύ πετυχημένη διδακτική επίσκεψη που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους μαθητές μας. Γι' αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την οικογένεια του κ. Κοτσαμπασόπουλου Γιώργου για την άψογη υποδοχή, ξενάγηση, ενημέρωση και φιλοξενία.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες..

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 Μία πολύ όμορφη γιορτή για την 25η Μαρτίου παρουσίασαν τα δύο τμήματα της Έκτης τάξης (ΣΤ1 και ΣΤ2). Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές και στις δασκάλες τους Δέσποινα Μπαγκράτσα (η οποία έκανε και την ομιλία) καιΜιμή Τζήκα. 

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες..

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο από τη γιορτή....

http://www.youtube.com/watch?v=5XJ53b5hYVk

http://www.youtube.com/watch?v=JkANU3TYmEc

http://www.youtube.com/watch?v=4lHSNl-hz9M

http://www.youtube.com/watch?v=PWFXEeH1qIU

 

 

 

 Αρχική  2011,  2012  Προσωπικό  Ιστορικό   Ευρωπαϊκά  Προγράμματα  Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις  Εκπαιδευτικές επισκέψεις Link1  Link2  Link3  Οικοσελίδα Επικοινωνία

 

 

Μετρητής Επισκεπτών

Τελευταία Ενημέρωση:

04 Μαΐου, 2015

  2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών 2011- 2012

Οι Τάξεις μας το 2011- 2012:  Α'  τάξη  Β'  τάξη  Γ'  τάξη  Δ1'  τάξη   Δ2'  τάξη  Ε1΄ τάξη   Ε2΄ τάξη   Στ΄ τάξη